Coaching, kinek is való?

2019.10.27.
Egy barátnőm azt mondta nekem, miután megmutattam neki a weboldalamat, hogy „igen, nagyon jó amiket írsz, de ugye tudod, hogy én sose vennék igénybe egy ilyen szolgáltatást”.

 

Valószínűleg nincs egyedül ezzel. Anélkül, hogy bárkit is meg akarnék győzni a coaching létjogosultságáról, szeretném elmesélni, milyen hatással volt rám, az én életemre.

Már hosszú évek óta tanítok angolt, és óhatatlanul, időnként a kiégés jeleit kezdtem észrevenni magamon, annak ellenére, hogy a tanítást magát élvezem, mert nagyon kreatív tevékenységnek tartom.

Az évek során különböző dolgokat tanultam, de valahogy mégse hagytam ott a tanítást, bár bevallom, néha nagyon szerettem volna. Sokáig nem jöttem rá, miért toporgok egy helyben annak ellenére, hogy sok olyan ötletem volt, amit meg is tudtam volna valósítani.

Olvastam én is sok önsegítő, önfejlesztő könyvet. Sok igazság, jó tanács volt bennük, mégsem tudtam ezeket átültetni a gyakorlatba, bár nagyon szerettem volna.

Az áttörést az hozta meg, amikor elkezdtem együtt dolgozni egy, a coaching módszereiben igazán gyakorlott szakemberrel. Valójában ő se mondott nagyon más dolgokat, mint amiket már én is tudtam, de valahogy kibillentett a „nyugvópontból”  jól irányzott, bár néha húsbavágó kérdéseivel. Segített meghatározni a célomat, határidőket tűzött ki, egyúttal önbizalmat, bátorságot is adott. Feltártunk sok korlátozó hiedelmet is, ami akadályozta a haladásomat.

Ezeknek köszönhetem, hogy létrehoztam ezt a weboldalt, és végre elkezdtem olyan dologgal foglalkozni, ami számomra nagyon fontos; segítek másokat – akik elég nyitottak rá, és szívből vágynak is rá -, hogy jobbá tegyék életüket a coaching segítségével. Ők azok, akik velem együtt tesznek is azért, hogy a java tényleg most jöjjön!

a java most jon footer

Kövesse közösségi oldalainkat!

a java most jon footer

Kövesse közösségi oldalainkat!

Copyright by Vécsey Katalin 2019. Minden jog fenntartva.
Honlap készítője: PRove Kommunikáció

Copyright by Vécsey Katalin 2019. Minden jog fenntartva. Honlap készítője: PRove Kommunikáció