Üzleti coaching

Üzleti coaching során működőképes terveket készítünk.

Üzleti coaching során nem arra koncentrálunk, hogy milyen hibákat vétett a múltban a coacholt személy, hanem figyelmünket a jövő felé fordítjuk. Az alapelv itt is az, hogy mindenkinek saját magának kell megtalálnia a legmegfelelőbb megoldást. A könnyebbség „csak”annyi, hogy nem kell egyedül csinálni, hiszen a coach folyamatosan támogatást nyújt.

Fontos megjegyezni, hogy a coaching más, mint a tanácsadás, vagy a mentorálás. Itt mindent, mindenkinek saját magának kell kitalálnia. A coach nem „megmondó ember”, sem pedig egy adott terület szakértője. A coach olyan, mint egy edző a sportoló mellett. Az edző sem futja le a maratont, vagy ússza le a 400 métert, viszont abban tud segíteni, hogy a sportoló milyen célt tűzzön ki, ezt hogyan bontsa le rész célokra, hogy készüljön fel a versenyre, hogy ossza be az erejét.

A business coaching nem vezetői tanácsadás, hanem valóban személyre szabott, célorientált vezetői támogatás. Egy olyan módszer, amellyel Ön az üzleti életben sikeresebbé válhat, megoldhatja problémáit, vagy fejlesztheti vezetői, kommunikációs készségeit.

Üzleti coachingra természetesen nem kizárólag vezető beosztásban levők jelentkezhetnek. A coaching mindenkinek hasznos lehet, aki kellően nyitott, kész a változásra, szeretné önmagát, emberi kapcsolatait fejleszteni.

Az üzleti coaching érintheti a következő témákat:

  • Hogyan motiváljunk másokat?
  • Hogyan legyünk mi magunk is egyre motiváltabbak?
  • Hatékonyabb időgazdálkodás a sikereink érdekében.
  • Leépítések a munkahelyen.
  • Szervezeti átalakítás, szervezeti hatékonyság.
  • Vezetési stílus.

Ismerje meg Facebook oldalamat is, merítsen ötleteket!

a java most jon footer

Kövesse közösségi oldalainkat!

a java most jon footer

Kövesse közösségi oldalainkat!

Copyright by Vécsey Katalin 2019. Minden jog fenntartva.
Honlap készítője: PRove Kommunikáció

Copyright by Vécsey Katalin 2019. Minden jog fenntartva. Honlap készítője: PRove Kommunikáció