A motiválatlanság ellenszere

2024.06.21.

Úgy érzed, minden erőfeszítésed hiábavaló? Nem tudsz előre lépni, kimozdulni a holtpontról? Reggel nincs kedved kiugrani az ágyból, inkább heverésznél? Az idő kifolyik az ujjaid közül, mint a homok? Egyszóval motiválatlan vagy?

Biztos nem te vagy az egyetlen ember, aki ezt tapasztalja. Mindannyiunknak vannak rossz, vagy csak olyan időszakai az életünknek, amikor nem érezzük annyira magunkban a késztetést, hogy megváltsuk a világot, vagy legalábbis megvalósítsuk saját, legtitkosabb álmainkat, vágyainkat. Ilyenkor jól jöhet egy motivációs térkép coach segítsége. De miért is érdemes kipróbálni ezt?

A Motivációs Térkép egy hatékony eszköz, melynek segítségével megismerheted belső hajtóerődet. Pontosan megmutatja, mi az, ami előre visz, és mi az, ami meggátol abban, hogy kiteljesedj. Pontosan mi is a belső hajtóerő? Nálunk, embereknél a motiváció. Az autókat üzemanyaggal kell feltölteni hogy jól működjenek, minket pedig motivációval.

Gondolj csak bele, mi lenne, ha amikor motiválatlannak érzed magad, ott lenne melletted valaki, aki meg tudná mondani neked, pontosan mi is az, ami téged lázba hoz, felvillanyoz? Mennyivel könnyebben érhetnéd el a céljaidat! Egy coach, a Motivációs Térkép segítségével ezt tudja nyújtani számodra.

Képzeld el, mekkora fejlődést hozhat az életedben, ha megismered a téged motiváló dolgokat (motivátoraidat)! Reggelente energikusan kezded a napot, mosollyal az arcodon. Motiválatlanság helyett tudatosan új célokat tűzöl ki és hatékonyan haladsz előre a megvalósításukban. Ráadásul ott van melletted egy coach, aki mint egy „személyi edző”, aki támogat, biztat, segít. Mindez természetesen nem csak a munkádban, de a magánéletedben is segít.

Ne halogass! Ha úgy érzed, itt az ideje tenni valamit magadért, keress valakit, aki segít megadni a „kezdő lökést”. Készíttesd el Motivációs Térképedet, vedd fel a kapcsolatot egy szakemberrel, aki ezt kiértékeli számodra, valamint az eredmények ismeretében segíteni tud neked visszanyerni a lelkesedésedet. Ne feledd, mindig az első lépés megtétele a legnehezebb, de egy jó megválasztott segítővel könnyebb lesz az utad a motiválatlanságtól a motiváltság és a siker felé. Még ma indulj el az úton!

a java most jon footer

Kövesse közösségi oldalainkat!

a java most jon footer

Kövesse közösségi oldalainkat!

Copyright by Vécsey Katalin 2019. Minden jog fenntartva.
Honlap készítője: PRove Kommunikáció

Copyright by Vécsey Katalin 2019. Minden jog fenntartva. Honlap készítője: PRove Kommunikáció