A legjobb befektetés

2019.08.30.

Aki azt gondolja, hogy itt most remek befektetési tanácsokkal fogok szolgálni, ne is olvasson tovább!

 

Vélhetően a legtöbb ember a „legjobb befektetés” szót a pénzzel kapcsolja össze. Azonban feltehetően azok is sokan vannak, akik ilyenkor a gyerekeikre gondolnak. Igen, rájuk mindig hajlandóak vagyunk időt, energiát, gondoskodást, szeretetet, és nem utolsó sorban pénzt áldozni.

De eközben hol maradunk mi? Mi lesz a mi vágyainkkal, céljainkkal, fejlődésünkkel?

Tényleg háttérbe kell szorítani ezeket? Szerintem egyértelmű, hogy nem. A legjobb befektetés, ha magunkat fejlesztjük, hiszen csak így tudunk jobb emberré válni.

Mit szeretnénk, hogyan emlékezzenek ránk gyerekeink? Úgy, mint egy fásult, megkeseredett emberre, akinek sohasem jutott magára ideje, aki mindig csak másoknak, a munkájának élt, vagy valakire, aki ki tudta teljesíteni önmagát, boldogan élte az életét, ezáltal boldoggá téve a körülette élőket is?

Ne féljünk magunkra költeni a pénzt! Mi vagyunk a legjobb befektetés!

Tanuljunk meg boldognak lenni, hogy ezáltal másoknak is boldogságot adhassunk! Nagyon igaz az a mondás, hogy adni csak abból tudunk, amivel mi magunk is rendelkezünk. Legyünk tehát kellően „önzők” ahhoz, hogy pénzt, időt és energiát fordítsunk önmagunkra! És aki most ezen fellelkesülve esetleg el szeretne rohanni a boltba, hogy egy új cipőt, ruhát, vagy rúzst vegyen magának, az valószínűleg nem olvasta el elég figyelmesen ezt a kis cikket. 😉 Igen, az ápolt megjelenés is fontos, de még fontosabb, hogy mindig eggyel magasabb szintre emeljük magunkat.

Csak az első lépést kell megtennie, jöjjön el egy ingyenes találkozásra, és ha úgy érzi, én vagyok az, aki segíteni tud Önnek, dolgozzunk együtt!

a java most jon footer

Kövesse közösségi oldalainkat!

a java most jon footer

Kövesse közösségi oldalainkat!

Copyright by Vécsey Katalin 2019. Minden jog fenntartva.
Honlap készítője: PRove Kommunikáció

Copyright by Vécsey Katalin 2019. Minden jog fenntartva. Honlap készítője: PRove Kommunikáció